VBRO Evergreen

Danny Fabry met Kom Terug VBRO-Trotsplaat

Danny Fabry komt met de regelmaat van een klok met een nieuwe single en blijft dit ook doen in moeilijke tijden. De populaire zanger die 50 jaar op de planken staat weet als geen ander dat precies dit de beste reclame is en altijd weer nieuwe verwachtingen schept bij de vele fans. Op opvolger dus voor “Wie Weet”, het vrolijke rock ‘n’ roll-liedje van het najaar. Danny, die een neus heeft voor goeie muziek, zorgt ook steeds voor afwisseling. Het kan dus ook steeds de andere toer op gaan en daarmee bewijst de man uit Scherpenheuvel keer op keer dat hij een breed repertoire aankan. De nieuwe single van Danny Fabry is er alweer het bewijs van. Dit keer koos Danny immers voor de hit “Kom Terug” van Pascal Laurent (1985).
“Eindelijk weer eens een echte Vlaamse meezinger, wat zeker zal aanspreken bij vele mensen als je naar de tekst luistert. Dit zal zeker aanspreken in deze wat sombere tijden”, aldus de charmezanger.

Danny viert dit jaar ook zijn 50 jaar carrière en platenfirma CNR brengt dan ook zijn dubbel-Cd “50 jaar carrière uit waar hij ontzettend blij mee is en die op 6 maart 2022 in Brakel zal voorgesteld worden. En volgende week is z’n nieuwe single de VBRO-Trotsplaat, de meest gedraaide bij de radio die trots is op Nederlandstalige muziek.

VBRO-Flashback!

VBRO-Flashback!