VBRO Evergreen

Ateneum Brugge kreeg ijskar op bezoek

Bruggebaas was dit jaar aan zijn eerste editie toe en was meteen ook een schot in de roos. De bevraging werd in maart afgenomen in ruim 80% van de lagere scholen en 60% van de middelbare scholen, en bereikte op die manier ongeveer 1.600 jongeren. Uit al die deelnemende scholen werden zes klassen (drie in het lager onderwijs en drie in het middelbaar onderwijs) geloot die als beloning voor hun deelname bezoek krijgen van een ijskar.

De ijskar van Coco bezocht op dinsdag 23 mei 2023 om 11.00 uur de winnende klas van het Atheneum Brugge (Sint-Clarastraat 46, 8000 Brugge).

En ook de lagere scholen Sint-Leo-Hemelsdaele, OLVA De Meersen en VBS De Kantelberg staan binnenkort nog op het programma.

Schepen van Jeugd Mathijs Goderis: “Nog voor de zomervakantie ontvangen alle deelnemende scholen een onderzoeksrapport met relevante resultaten van hun leerlingen. En in het najaar 2023 verwachten we dan alle resultaten in een gedetailleerd rapport met beleidsaanbevelingen waarmee ons jeugdbeleid in de toekomst beter kunnen afstemmen op de noden en verwachten van de jongeren.”

Foto: Persdienst Stad Brugge

VBRO-Flashback!

VBRO-Flashback!