VBRO Evergreen

Fioretti vernieuwt tot eerste popkoor van Brugge

Het Fioretti popkoor is na al die jaren niet meer weg te denken uit de Brugse muziekwereld.
De voorbije jaren zongen ze al meerdere keren met bekende sterren zoals Helmut Lotti en Ingeborg. Ze blijven niet stilstaan. Na hun swingend debuut met kerst vernieuwt het Brugs Fiorettikoor zich volledig tot het eerste popkoor van Brugge!

In hun eigen koorruimten in de Brugse Boeveriestraat zingen en swingen ze er elke vrijdagavond op los met een nieuw concept waarbij popliedjes een frisse, eigentijdse twist krijgen.

Maar er is meer… ze stellen ook met trots hun nieuwe optredenlocatie voor.

Op vrijdag 29 maart 2024 om 20.30u brengen ze in het prachtige auditorium van het Sint-Lodewijkscollege in Brugge een hip en vrolijk lenteconcert. Het wordt een avond vol verrassingen en muzikale vernieuwingen.

Mis deze unieke gelegenheid niet om de sprankelende energie en betoverende melodieën van het Fioretti Popkoor te ontdekken. Bestel de allerlaatste tickets vandaag nog via www.fiorettikoor.be of mail fiorettikoorbrugge@gmail.com voor meer informatie.

En wie weet krijg je na dit concert de zangmicrobe te pakken en schitter je volgend jaar zelf mee op het podium bij het Fioretti popkoor voor jongeren vanaf 7 jaar!

Foto©Fiorettikoor Brugge

VBRO-Flashback!

VBRO-Flashback!