VBRO Evergreen

Late Night Shopping in Brugge

Dit eindejaar pakt Stad Brugge uit met een late night shopping op zaterdag 16 december. Tijdens de uitzonderlijke avondopening kun je bij meer dan 50 zaken in het stadscentrum ’s avonds winkelen.

Heel wat winkels in de centrumstraten blijven op zaterdag 16 december open tot 20 uur of later. De deelnemende zaken situeren zich vooral in de hoofdwinkelstraten maar ook in straten als de Langestraat, Katelijnestraat, Smedenstraat en Vlamingstraat laten heel wat enthousiaste handelaars hun deuren iets langer open staan. De deelnemende zaken zijn een combinatie van lokale handelaars en ketens. Eén van die ketens is de nieuwe Pink Gellac Boutique in de Steenstraat.

“We zijn heel bij dat we met onze nieuwe Pink Gellac Boutique kunnen deelnemen aan de late night shopping die de Stad Brugge organiseert op zaterdagavond 16 december. Gelnagellak mag niet ontbreken in een avondje shoppen, of het nu als extra verwenmoment voor jezelf is of omdat je nog op zoek bent naar het ideale geschenk voor onder de kerstboom, bij Pink Gellac ben je aan het juiste adres”, aldus Thera Strietman, CEO Pink Gellac.

“Wie de zaterdagavond komt shoppen kan er perfect een uitstap van maken samen met het aanbod van Wintergloed zoals de kerstmarkt, lichtparcours of schaatspiste”, zegt schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys. “Ook kan de bezoeker de late night shopping combineren met een bezoekje aan een van onze talloze restaurants in de stad”, vervolgt hij.

Alle deelnemende winkels zijn te raadplegen op www.brugge.be/late-night-shopping.

Foto: Persdienst Stad Brugge

VBRO-Flashback!

VBRO-Flashback!