VBRO Evergreen

Regio-nieuwtjes in het kort

De Delhaize-supermarkt aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis komt in nieuwe handen. Delhaize heeft een zelfstandige uitbater gevonden voor deze winkel. De supermarktketen laat uiteindelijk 17 winkels overgaan naar zelfstandige uitbaters. Daartegen kwam er de voorbije maanden nog fel protest van personeel.

Op het Vinkenplein in Assebroek werd het buurtfeest gehouden van de Vinkenstraat. Er was een barbecue en een muzikaal optreden. De buurt heeft geld ingezameld voor de werking van de MUG Heli. Ze hebben 200 euro ingezameld.

Nu zondag is het Open Monumentendag. In Brugge krijg je kans om mee te denken over de toekomst van het Begijnhof. Het moet ook in de toekomst een oase van rust blijven.

Tweedeprovincialer Jong Male VV is de competitie goed gestart. Ze wonnen met duidelijke 5-1 cijfers tegen Hooglede en staan meteen op kop in het klassement van hun reeks. Onlangs vierde Jong Male nog het 50-jarig bestaan met ondermeer de voorstelling van de nieuwe vlag.

De gekende Brugse interieurzaak Du Fossé heeft plannen. Ze willen starten met een koffie- en aperobar. De winkel zoekt nu al personeel voor hulp in de zaak. Kandidaten kunnen terecht in de zaak in de Academiestraat in Brugge.

En komend weekend zijn er openluchtconcerten op de Markt in Brugge waarbij verschillende Brugse fanfares het beste van zichzelf zullen geven. Het voorbije weekend passeerden ook al enkele bands de revue.

VBRO-Flashback!

VBRO-Flashback!