VBRO Evergreen

Unieke business-, lifestyle- en experience conferentie terug voor derde editie

Generation WOW, de community voor vrouwen in business, komt op maandag 10 juni naar het Concertgebouw in Brugge. Met het thema ‘Better Together’ zetten ze kleppers als Randi Zuckerberg, Ish Ait Hamou, Julie Brown en vele andere topsprekers op het podium.
Generation WOW, hét platform dat vrouwen in het bedrijfsleven versterkt, kondigt met trots aan dat de derde editie van hun evenement zal plaatsvinden in het prestigieuze Concertgebouw Brugge op 10 juni 2024.
Met een unieke mix van conferenties, content en een bloeiende community, belooft Generation WOW een inspirerende dag te worden voor vrouwen in het bedrijfsleven en iedereen die op zoek is naar empowerment en groei.
Een van de hoogtepunten van deze editie zal de keynote zijn van niemand minder dan Randi Zuckerberg, een prominente figuur in de technologie- en zakenwereld. Als ondernemer, investeerder en voorvechter van vrouwen in technologie zal Randi ons inspireren met haar inzichten en ervaringen. Tijdens haar lezing zal ze haar persoonlijke ervaringen delen en neemt ze Generation WOW mee in de nieuwste, grootste, meest opwindende trends in technologie, business en ondernemerschap.
De ticketverkoop voor dit unieke evenement start online op 8 maart 2024 via www.generationwow.be.

Foto©Persdienst Stad Brugge

VBRO-Flashback!

VBRO-Flashback!