VBRO Evergreen

Valentijnscampagne ‘Kisses from Bruges’

Valentijn in Brugge, met z’n charmante bruggetjes en sierlijke witte zwanen de meest romantische omgeving. Ook in onze winkelstraten viert de romantiek binnenkort hoogtij. Shopping Brugge pakt naar aanleiding van Valentijn opnieuw uit met de campagne ‘Kisses from Bruges’.

Niks is leuker dan met je geliefde het Brugse stadscentrum in te trekken en al slenterend boetiekjes en andere verrassende handelszaken bezoeken in de winkelstraten. Schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys: “We beschikken over tal van winkels die je hart doen smelten. Ze maken het charmante Brugge in deze periode nog specialer. Onze vele kwalitatieve en gezellige restaurants, bistro’s en eethuisjes geven in deze periode een romantische touch aan hun culinaire hoogstandjes. Zelfs op de latté zorgen onze barista’s voor een extra portie liefde met een hartje in melkschuim.”

‘Kisses from Bruges’-snoepjes

De dienst centrummanagement pakt tijdens de valentijnsperiode uit een met een mooie campagne. “Om de mensen die in Brugge shoppen te bedanken, geven we graag een extraatje. Zo krijg je in meer dan 100 handels- en horecazaken bij aankoop ‘Kisses from Bruges’-snoepjes, gemaakt door Handmade in Brugge labelhouder Zucchero, én een leuke postkaart”, zegt schepen Pablo Annys.

Burgemeester Dirk De fauw: “Met deze liefdevolle actie leggen we niet alleen de klanten in de watten, maar steunen we ook onze lokale handelaars. We maken deze campagne zichtbaar in de winkelstraten: kleurrijke affiches bij de deelnemende ondernemers en in de ondergrondse parkings zetten deze actie letterlijk in de kijker. Shopping Brugge zorgt ook voor promotie op sociale media.”

Meer info en alle deelnemende handelaars: www.brugge.be/valentijn24

Foto©Persdienst Stad Brugge

VBRO-Flashback!

VBRO-Flashback!