VBRO Evergreen

Voorstelling aanbod Brugse sportkampen

Stad Brugge biedt ook dit jaar een uitgebreide waaier aan sportkampen tijdens de schoolvakanties. Dit gebeurt opnieuw in samenwerking met KAVVV&Fedes, al enkele jaren partner in dit verhaal. Inschrijven kan vanaf maandag 8 januari 2024 om 18.00 uur via http://inschrijven.fedes.be/inschrijven/

Schepen van Sport Franky Demon: “Het aanbod is met 31 kampen opnieuw erg uitgebreid. Er zijn kleuter-, omnisport- en tienerkampen, zowel tijdens de krokus-, paas-, zomer-, herfst- en kerstvakantie. Sport, spel en plezier met leeftijdsgenoten staan centraal. Er zijn kampen op maat van verschillende leeftijden en in nagenoeg alle Brugse deelgemeentes. Enkele scholen stellen hun infrastructuur ter beschikking, wat de omgeving voor de allerkleinsten ook vertrouwd maakt. Kinderen en jongeren kunnen kennis maken met een uitgebreide waaier aan sporten en worden daarbij begeleid door degelijk opgeleide en gemotiveerde lesgevers. Niettemin kunnen we onze kampen nog steeds aanbieden tegen een zeer democratische prijs. Wie inschrijft voor het zomerkamp (van 7 tot en met 12) gaat een dagje naar zee. In Zeebrugge vindt, net als vorig jaar, een danskamp plaats. We konden dit aanbod bestendigen en hopen dit jaar op nog meer deelnemers.”

Kleutersportkampen van 4 tot en met 6 jaar

Kleuters kunnen zich een hele week sportief en creatief inleven. Spelen en bewegen staan centraal. Ze gaan sporten, dansen, knutselen en spelletjes spelen. Ze maken kennis met verschillende sporten en leuke parcours met multimove bewegingen, afgewisseld met actieve spelletjes.

Omnisportkampen / tienerkampen voor 13 tot en met 16 jaar / danskamp voor 7 tot en met 12 jaar (Zeebrugge)

Tijdens de omnisport- en tienersportkampen maken deelnemers op een uitdagende manier kennis met individuele -en groepssporten, zoals baseball, atletiek, hockey … Tijdens de zomerkampen gaan ze ook een dag sporten op het sportstrand in Zeebrugge (busvervoer inbegrepen).

– In Zeebrugge staat van 12 tot en met 16 augustus 2024 een danskamp op het programma.

Praktisch

-De kampen vinden plaats op verschillende locaties en staan onder leiding van pedagogisch opgeleide en gemotiveerde sportlesgevers.

-Telkens van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur, opvang vanaf 08.00 uur en tot 16.45 uur.

-Breng zelf lunchpakket en drank (water) mee.

Aanbod

Het volledige aanbod is te vinden op www.fedes.be/sportkampen-stad-brugge.

Inschrijven

-Inschrijven kan vanaf maandag 8 januari 2024 om 18.00 uur.

-Dit gebeurt online via http://inschrijven.fedes.be/inschrijven/

-Deelnemers die op hetzelfde adres wonen, zoals broers en zussen, kunnen ingeschreven worden op hetzelfde formulier.

Prijs

€75 voor een kamp van 5 dagen (uitzondering: kerstvakantie 2024 – dit zijn vier dagen kampen – daar betaal je €60 voor 4 dagen)

-De betaling moet gebeuren binnen de twee maanden na inschrijving en uiterlijk drie weken voor de start. Zo niet, wordt de inschrijving geschrapt.

-Gebruik bij het inschrijven de UiTPAS. De UiTPAS is een vrijetijdspas die heel wat voordelen biedt. Meer info vind je op www.UiTPAS.be.

Foto©Persdienst Stad Brugge

VBRO-Flashback!

VBRO-Flashback!